torstai 9. kesäkuuta 2016

Vedättekö puolimaran vai 7 kilsaa?

Sain taas semmosen älynväläyksen, että varmasti kiittelen itseäni lauantai-iltana. Oltiin toissailtana pelaamassa beachvolleytä laivarannassa ja jostain ihmeestä muistui mieleeni että ens lauantaina on Aitoossa polkujuoksu tapahtuma nimeltään Aitoo trail.
No eihän siinä muutaku viestiä järjestäjille että muutama läski vois lähtee lyllertään metsään. Pyritään siihen että parissa tunnissa selvittäis sieltä pois. Viime vuonna 7km voittajan aika oli n. 30min niin eiköhän me pariin tuntii päästä.
Otin yhteyttä Kukkosen Anssiin ja ilmoitin että Lihavat Ensihoitajat olis halukkaita lähteen Aitoo Trailin poluille lyllertään! Anssi otti heti luulot pois ja kysy: Vedättekö puolimaran vai 7 kilsaa? :D Jostain kumman syystä päädyttiin ihan vaan seitsemään kilometriin 21 sijaan. No kuitenkin. Juokseen mennään!  
Uskaltaako joku tulla messiin? Ennakkoilmoittautuminen päättyy tänään! Vielä ehtii!

"Aitoon Syrjänharju tarjoaa mainiot juoksupolut kaikille luonnonhelmassa juoksusta pitäville. Soraharjun mäntykangasmetsässä kulkee sekä pieniä kinttupolkuja, pururataa että myös leveämpiä metsäautoteitä - kaikki erinomaisia vaikkapa myös minimalisteille ja paljasjalkajuoksijoille. Viime kesäksi uusittu reitti sisälsi aiempaa enemmän pikkupolkuja, ja nousut Syrjänharjun laelle toivat puolimaratonille nousumetrejä mukavat 420."

Tapahtuma on järjestetty Aitoon metsissä jo useampana vuonna ja järjestämisestä vastaa Kukkian Kuntourheilijat ry, jonka vastuuhenkilöinä ovat aitoolaiset urheilumiehet Petri Hildén ja Anssi Kukkonen.
 " Aitoo Trail -polkujuoksutapahtuma järjestetään kesäkuun alkupuolella Aitoossa, Pälkäneen kunnassa. Juostavat matkat ovat n, 7,3 km sekä puolimaraton, 21,1 km.

Kisaa on juostu v. 2012 alkaen Aitoon Syrjänharjun mäntykangasmetsissä. Polut eivät ole erityisen teknisiä ja vaativia, vaan sopivat myös vähemmän polkujuoksukokemusta omaaville. Maastokierroksen pituus on n. 7 km ja se kierretään puolimaratonilla kolmesti, kuntoilijakierroksella kerran. Lähtö- ja maalialue sijaitsevat Aitoon urheilukentällä (Kankaantie, Pälkäne),

Tapahtuma tarjoaa monista polkujuoksutapahtumista poiketen juoksijoille myös juomahuollon, sillä kierroksen varrella on kaksi juomapistettä. "


Aitoo Trail -tapahtumaa tukevat Aitoon VPK, Luopioisten Säästöpankkisäätiö (Aito Säästöpankki), Pälkäneen kunta, Saarioinen, PrintScorpio, Kuljetusliike Timo Tuominen, Aitoo Hierontaa ja Sydän-Hämeen Lehti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti