lauantai 30. huhtikuuta 2016

Vapputori ja katsaus Friends&Brgers:n valikoimiin

Rauhallisissa merkeissä vietellään Vappua, huomenna odottaa työvuoro. Eilen vähän poltteli vapputori, joten tänään oli lähdettävä Tamperetta kohden. Kaveri halus ihan välttämättä ensin mulimaan Nokialle Edenin poreisiin, joten aloitettiin päivä sieltä. Uidessahan tulee aina nälkä, karmiva sellainen. Ainakin mulle. Joten johonkin piti päästä syömään. Hirveen helppo homma tälläi vappuna Tampereella, varsinkin kun ei ole pöytävarausta tehtynä. Saatiin epäterveellinen idea ja totetutettiin se. Mentiin entiseen mäkkäriin, nykyiseen Friends&Brgrs:iin. Ei oltu kumpikaan käyty aiemmin.

Ovesta kun astu sisään, oli vain kaksi jonoa näkyvissä. Arvottiin oikea, jonotettiin tilaamaan burgereita. Missään ei ollut tietoja mitä on tarjolla, joten ei ihme että vähän kesti. Ainoat menut oli kassalla. Äkkiä päätökset mitä halutaan tilata ja sitten tyhminä odotellaan kun mitään ei saada siitä kassalta. Paitsi piippari joka kuulemma piipittä sitten kun tuotteet on valmiina. Kassatyttö ei kyllä yhtään vapaaehtoisesti kertonut miten heillä homma toimii, vaan kaikki piti nyhtää irti. Juomat pitää itse hakea, eli mentiin toiseen jonoon jonottamaan ja sitten vasta pöytään. Aikaa kului, jos ei ihan väärin mene niin joku reilu 20min odoteltiin hamppareita ja ranskiksia. En tiedä aiheuttiko Vappu tämän ruuhkan, vai onko aina tämmöistä. Lopulta piippari soi ja saatiin hakea annokset pöytään.



Siinä se annos. Otin Cheese&Onion burgerin; Cheddar-juustoa ja karemellisoitua sipulia, jauhelihapihvi  majoneesia ja jotain vihreää salaattia. Oli aivan sairaanhyvä hamppari!! Kerrankin voin sanoa, että pihvi oli hyvää. Yleensä en perusta ite tehdyistä jauhelihapihveistä, ne on liian paksuja, kuivia ja lisäks sisältä liian punaisia, yök. Mutta tää oli ihan toista maata, mehevä eikä yhtään punainen keskeltä! Hampparille voi antaa täydet pisteet, 5/5.

Ranskalaiset taas... No, kuten kuvasta näkyy, niin hyvin on paahdettu. Mun makuun aivan liian kauan rasvakeittimessä tai missä lie paistavat. Maistuu kärvistyneeltä. Eikä ollu vain meidän tämännäköiset, vaan ne oli ihan kaikilla tuommoset hyvin paahtuneet. Pisteet 1/5. Jatkossa jos tuolla tulee käytyä, niin vain hamppari mulle :)

Sitten siirryttiin vapputorille. Palloja ja ihmisä. Pahaksi onneksi alkoi sataa kun oltiin vasta puolessa välissä kiertelemässä. Helpotti hommaa vähän kun ihmiset alkoi lähteä pois, ikävä vaan kojut alko mennä kiinni. Joten nopeasti metrilakutiskille tilaan lakuja. 5 lakua, maistelin niitä kotimatkalla ja tuli täys olo.

Hohhoijaa, taas meni dietti vähän vituralleen. Mut onneks vaa vähä :) Huomenna on päivä uus ja maanantaina alkaa uus viikko. Jospa sitä tulis syötyä nätimmin hetken verran taas, kun tänään tuli näemmä vähän mässäiltyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti