perjantai 22. huhtikuuta 2016

Shoppailu(ruokailu)reissu Lontooseen! 1. päivä

Käytiin Terhin kanssa reilu 2 vuotta sitten Lontoossa pyörimässä pari päivää ja sillon jo päätettiin että mennään joskus uudestaan. No nyt saatiin sopivasti vapaat osuun ja varattiin matka, suht extemporee meiningillä. Etukäteen oli jo päätetty että vaikka mennäänkin lähemmäs Cambridgee niin pirtelöt saa jäädä kotiin.

Maanantai-iltapäivällä otettiin sitten suunta kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää, lentokentällä vielä syötiin jotain perusruisleipävoilepähässäkkää.
Gatwickin lentokentälle tultiin laskuun jossain ysin nurkilla. Sitten suunta junalla kohti keskustaa josta metrolla kohti hotellia, jotta ei tarvi matkalaukkua hinata mukana kauheen pitkää matkaa. Valittiin sitten väärä metropysäkki missä jäätiin pois ja käveltiin kuitenkin aika pitkä matka :D
No sitte kun saatiin laukut hotellille niin aateltiin että käydään jossain nopeesti syömässä jotain ja sit nukkumaan.
Lähettiin hiihteleen siihen kylille, paikka oli muistaakseni Shepherds Bush eli paimenen puska.

No kas! Siellähän oli tivoli. Oli muuten komeen näköinen. Suomessa ei oikeen noiden huvipuistolaitteiden valot pääse oikeuksiinsa kun on niin valoisaa kesällä ja toisaalta ei huvipuistot oo kauheen pitkään iltaisin/öisin auki. Enivei, päätettiin että mennään joku toinen ilta sinne ihmettelemään ja nyt sitä ruokaa jostain!


Koska kello oli jo aika paljon niin niillä huudeilla ei ihan hirveesti paikkoja ollu, tai siis luultiin ettei ollu. Ja toisekseen siks, että mä en ollu koskaan käyny KFC:ssä niin päädyttiin sinne. Siellä oli joku kummallinen yömenu tai vastaava ja tilattiin joku pikkuämpäri sieltä. Katteltiin että siinä oli vähä kaikkee. Ei muutaku rahat tiskiin ja pöytään odotteleen. Hetken päästä tarjoilija tuo tarjoittimen jossa on 4 ranskalaiset... öö... mitähän vittua. Sitte tulee toinen tarjotin jossa on aivan jumalattoman iso ämpäri täynnä erilaisia kana juttuja. :D
Siinä naureskeltiin että kyllä huomaa että läskit on lomalla, kun tilattiin vissiin neljän hengen annos jotain kanasysteemejä ja ranskalaisia. Tavallaan jotain oli kuitenkin ymmärretty oikein koska juomia tuli vaan 2. Näytetäänkö me oikeesti niin lihavilta että ne toi meille ylimääräisiä eväitä vai oliko kysessä vaan joku moka? Whoknows.
Tästä päästään aasin sillalla paljon puhuttuun rasvaripuliin! Eli tarinahan menee sillai että jos yhtäkkiä syö paljon rasvaista ruokaa niin pitäis tulla aivan jäätävä rasvaripuli. No arvakkaas mitä?! EI TULLU! Tää on varmaan taas yks juttu jolla koitetaan huijata läskit pitään kii dieetistään :D
No mutta kuitenkin... Se ämpäri oli siis täynnä erilaisia kananosia jotka oli leivitetty erilaisilla systeemeillä ja sitten tietenkin upotettu rasvakeittimeen. Ei saatu läheskään kaikkia syötyä ja ranskalaisiakin tais jäädä pari pussillista tarjottimelle. Vähä harmittaa kun en tajunnu ottaa kuvaa siitä saavista :D... hetken googlettelulla päädyin siihen että kyseessä on ehkä juurikin tämä läjä!
Tähän kylkeen tietysti pepsi maxia, koska normaalipepsi on kauheen epäterveellistä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti