maanantai 4. huhtikuuta 2016

Lomalle lähdössä. Vaatekoko pienenee ja housut tippuu!

Nyt sitte lähdetään ansaittuun lomareissuun. Ensin Lontoo sitten Lappi. Aku on jo Lapissa, mutta onneks Suski on edelleen turvaamassa pirkanmaata punaisissa! Ettei tuu mitään tyhjiöö :D

Tammikuussa kun tilattiin meidän vihreet upeet lihavat ensihoitajat hupparit, niin hupparin koko oli XXXL. Siis TODELLA iso!
Tänään kun lähdetään lentokentälle uuden hupparin koko on L. Aivan jäätävän hienoo (ehkä vähä jenkkimitoitus mutta mulle aivan sama!) Ehkä realistisempi koko olis XL, mutta onhan sekin jo kaks kokoo pienempi kun lähtötilanteessa!

Note to myself: Housut ei pysy enää jalassa ilman vyötä!
Kun päästiin asteleen turvatarkastukseen niin siellähän piti ottaa vyö pois... Voin kertoo että jos paino on pudonnu melkein 28 kiloo, etkä oo ostanu uusia housuja koko pudotuksen aikana, tulee tästä kohdasta hauskaa. Aattelin kun housut lähti tippuun että tässähän sais hassun kuvan kun olis housut nilkoissa metallinpaljastimen välissä. Sitten kuitenkin tuli mieleen että mut varmaan pidätettäis kun hyppisin nousut nilkoissa eteenpäin. Automaattisessa rajatarkistuksessakin ajattelin että onko mun naama pienentyny niin paljon että se kone ei tunnista mua kun kesti niin kauan. Sit tajusin että johtu varmaan siitä kun mulla oli pipo päässä :D

Viimeisen vajaan viikon pudotus on ikävästä vaan 400g. No alaspäinhän sekin on mutta ihmetyttää
vähä että miten se ny taas on noin jumissa. Seuraavat kaks viikkoo tuskin tulee sitä ainakaan laskemaan. Ei sillä että aikoisin syödä epäterveellisesti ja paljon, no ehkä vähä aionkin. Mutta suuremman hidastuksen tekee varmasti alkoholi, jota todennäköisesti levillä ja tahkolla tulee jonninverran nautiskeltua.
Tän dieetinhän ei ollu tarkoitus kieltää iteltä kaikkee herkuttelua eikä alkoholin nauttimista, vaikka aika hyvin niitä ilman tässä onkin eletty. Nyt tulee tämmönen jakso ja tän jälkeen tulee sitten taas pirtelöjakso. Ei tosiaan ollu missään kohtaa aikomuksena että vetäisin tän Lontoon reissun pirtelöillä, vaan aion syödä hyvin, toki en pelkkiä hampurilaisia niinkuin ennen vaan hyviä salaatteja yms. Ne ravintolasalaatitkaan vaan ei aina oo se fiksuin vaihtoehto.

No eihän siinä sen kummempia nyt tähän väliin. Me painellaan ny Terhin kans koneeseen ja suunnataan tuonne maahan josta maailmalle on tullut Cambridge-ohjelma :D Tuskin kuitenkaan Cambridgeen mennään käymään. Tai ehkä voisin käydä ehdotteleen niille uusia pirtelömakuja, vaikkapa Jekku-Batteri valmispirtelö vois olla kova sana!

Pitäkää suomi pystyssä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti