sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Dietti? - nou nou

Mutta ensi viikolla alkaa paikallisessa kuntokeskuksessa järjestettävä hyvinvointiryhmä, jonka tarkoituksena on kokonaisvaltainen hyvinvointi, henkinen ja fyysinen, tästä saa itselle ruoka- ja liikuntasuosituksia sekä kahden viikon välein tapaamisia. Kun näin mainoksen heti tuli sellainen olo, et tää vois olla se mun juttu, miettien niitä toooodellla monia entisiä yrityksiä jotka on siihen henkiseen puoleen? kaatunut, jos tästä olis siihen sit apua, et joutuu oikeesti miettimään minkä takia on aikasemmin luovuttanut/palannut takaisin siihen vanhaan tapaan.... Tähän varmaan meillä kaikilla olis heittää se oma tarina?

Tämä on sellainen kolmen kuukauden aloitusprojekti josta saa eväät toivottavasti pidemmäksikin aikaa ;) ja hei kerkee kuukauden niitä opetteleenkin, ennen kuin pikkujoulu kausi painaa päälle :P


Kohta se on tämäkin vuosi jo pulkassa,(ja mun pitäs keretä saaha koulu loppuun ) mä odotan lunta - en mitään räntäloskapaskaa- vaan lunta ja pikkupakkasta, ai että! joo ja jouluakin, tai oikeestaan niitä koristeluita ja kynttilöitä, MÄ rakastan kynttilöitä, kävin Ikeassa ostin ihanan lyhdyn (minkä kokoomisessa ei menny kun TUNTI) ja sellaset 130 tuikkua, kai niillä nyt alkuun pääsee?

                                                  Joku on käynyt lehtiä jättään meidän pihaan :O

Tästä tarvis lähtee lapsen kaverisynttäreille, yrittää olla napsimatta niitä karkkeja ja illalla mennä piiiiiiiitkästä aikaa kiusaan persausta ja reisiä spinnig tunnille ! siis OMG- mä varmaan kuolen sinne ;) ja huomenna pitäs kavuta sinne pakettiautoon vuorokaudeksi... onkohan toi sittenkään ihan hyvä idea?!?



Hyvä ettei hämähäkin seittiä tarvinnu näitten päältä pyyhkiä pois, niin laiskasti on tullut viimeaikoina käytettyä :/


Jatketaan harjoituksia ja seuratkaahan meidän menoja blogin, instan ja facen lisäksi nykyään myöskin jossain snapchatissä, jota allekirjoittanut ei todellakaan osaa käyttää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti