tiistai 11. lokakuuta 2016

Se kuka pitsaa säästää, son poka karppaaja


                      Iltaa!

Noniin, olenko tyytyväinen itteeni viimisen viikon osalta, ehdottomasti ehkä. Edellisessä kirjotuksessa nostin esile sen, että tästä lähethään paskan kesän jälkheen nyt uutheen noussuun tämän "liikaRasvaPois"-projektin kans. Viikkohan oli jo lähtökohtasesti aika jäätävä, olima edellisen viikon "kämppiksen" kans läträämättä viinala ja turhila herkuila, ja männä viikkohan sisälsi sitten kumpiaki sen verran suuressa määrin, että Jutin -Ny Rillataan- dietti olis jääny kakkoseksi. Keskiviikkona oli tiedossa oppilaskunnan järjestämä Norsupallo-turnaus ja sen jälkheen jatkot Yökerho Soolossa, Barney Stinsonin sanoin: legendaarista. Norsupallo toi kylläki siinä määrin paskaa, että joukkueen kaikki miespuoliset pellaajat linkuttaa edelleen melkein viikko turnauksen jälkeen. Eikä yhtään kipua helpottanu se, että kaikissa peleissä tuli turphaan nöyryyttävästi.

Tuli mietittyä pitkään sitä ommaa valintaa lähteä puottahmaan rasvaa alas päin ja en jaksanu tässäkhään hommassa lähteä kikkailehmaan sen kummemmin. Suomen ehkäpä legendaarisin kehonrakentaja, Timo "white pale punisher" Poutiainen(kuvassa vasemmalla), käytti aikahnaan kisatessa diettinä ite lanseeraamaansa "siideridiettiä", missä päivän kalorit otethiin pelkästhään siideristä aina aamupalasta iltapalhaan asti. Alkoholihan ittessänsä poistaa kehosta nestettä, joten miksikäs tuo ei toimis. Timohan saavutti hienola urallansa jopa yhden SM kullankin kehonrakennnuksessa(ollen ainoa osallistuja sarjassa), joten ei se mikhään turha mies voi olla.
Vaikka Timon dieetti kuinka houkuttelliski, niin jätän sen kuitenki suosiolla myöhemmäksi tälle vuele, mutta kokkeilemisen arvonen asia kuitenki, joten laitama muisthiin ylös.

Pistin tuossa ylös viimisen viikon aikana syödyt "paskaruuat" ja grillikäynnit, ihan seku vain, että sais vähän jotaki pohjaa mistä vois alkaa tiputtahmaan sitten. Kotkan keskustassa toimiva grilli, Vauhtinakki, on juurruttanu jalansijan vahvasti Lihavien          Ensihoitajien sydämiin tai ainaki yhen niistä. Viimisen viikon aikana kyseinen grilli kerrytti kassaa minun ansiosta 5 makkaraperuna-annoksen verran, hamppari-majoneesila ja juustoraasteela 5/5!
Vieläkö laskee mukhaan parit pizzat + yks rullakebabbi niin avot. Ja kuka saatana keksi, että kauppoihin pittää tässä vaiheessa jo laittaa joulukarkit hylhyyn? Oikeasti yritäppä siinä sitten skarpata ja karpata ko astut Prismaan sisäle ja ensimmäisenä on joulukarkit vittuilemassa päin naamaa. Matkaan ei onneksi tarttunu ko pari laatikkoa suklaa-Omareita, kyllä kuulit oikein, joku nero Fazerilla oli keksiny, että kermakarkki ei ittessään ole tarpheeksi makea niin laitama vielä kerros suklaata siihen pinthaan, melkeimpä Nobelin arvonen suoritus.
Toinen laatikko meni melkein jo matkala kaupasta kotia, buustasi muuten ihan kohtuuella aihneenvaihuntaa, naapurit sai kuunnella illan vanhaa jouluklassikkoa, "Varpusparvi jouluaamuna", näin lokakuussa.

Mutta, kaikesta tästä paskaruuan määrästä huolimatta tämä viikko oli edistyksellinen monelta osin. Treeni kulki torstain krapulapäivää lukuunottamatta erittäin hyvin, ja sain hyödynnettyä aamujen metabolian itele toimivalla tavala. Lähes jokkaisen aamupalan sain pietettyä erittäin vähähiilarisena, hyvät proteiinit ja rasvat kohilleen ja siittä koulussa vasta louhnaan aikana ensimmäiset hiilarit. Jollaki kyseinen menetelmä ei toimi, mutta allekirjottanheela kyllä pelittää, paino pysy kaikesta hulluttelusta huolimatta about samassa ja sain jopa turvotusta laskettua hieman.
Treenin osalta aloin keskittyhmään pääosin omhiin heikkouksiin, pohkeet sekä olkapäät sai piiskaa joka treenipäivänä. Vaihoin myös jälleen kerran vielä pienempii painoihin ja korostin entisesthään muscle-mind –yhteyttä. Näilä menhään nyt jonku aikaa ja katoma sitten jatkoa jos ei tulosta ala tulehmaan.

Lihavat Ensihoitajat, tai ainaki osa meistä ottaa ossaa Lappeenrannan Ensihoitajaopiskelijapäiville 27/28 lokakuuta, tulehan moikkaahmaan paikan päälä tai iltariennoissa! Päivillä puhujana mm. Vuoden 2016 Ensihoitaja Juhani "Jude" Seppälä.
Joku viimeksi laitto viestiä, että löytyykö multa mithään kuvvaa tuosta muutoksen vuesta mistä kaikki tämä lähti, tämmönen pomppasi vasthaan näin loppukevennyksenä.


Palathaan
Kunu








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti