keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Roskaruoka ei sovi elimistölle?


Nyt kun on laihduttamista harrastettu, eli siis muokattu ruokatapoja, on vastaan tullut paljon tekstejä ja muitten kommentteja kuinka vanhaan ei pysty palaamaan kun tulee huono olo. Termit hiilari päänsärky, rasvaripuli, hiilaripöhötys, hiilareista johtuva oksettava olo jne on tulleet tutuiksi.

Nyt olen kaks viikkoa miettinyt, että mitä ne tarkoittaa ja koska ne tulee?

Miksi mietin? No siksi, kun ollaan vedetty hiilareita urakalla. Jannen kanssa ensin muutama päivä Lontoossa ja sitten siihen perään Levillä viikko.Puhutaanpa Lontoon tarjonnasta ensin ja miten kroppa siihen sanoo.
 KFC:n leivitettyjä ja uppopaistettuja kanoja kera ranskanperunoiden, kroppa ei reagoi. Hampurilaisateria, ei reagoi kroppa. Suklaata, hampparia ja ranskiksia, ei mitään mainittavaa olotilassa. Ainoa mikä aiheuttaa oloja, on alkoholi :D

Lontoossa syötiin nätisti ja välillä vähemmän nätisti. Alkuruokana maissintähkä ja ribsejä, pääruokana kanavarras; ei kovin paha. Jälkkärinä Rocky Road - jäätelöannos. MMMM.... Oli niin pirun hyvää, kermavaahtoa, jäätelöä, suklaatorttua, suklaavaahtoa ja vaahtokarkkeja. Kivan kokonen mukillinen.



Alkupalat...


Kanavarras, hiukan hankala syötävä kun roikkui tuossa telineessä :)



Rocky Road-jäde. Syntisen hyvää!


Hard Rock Cafessa on aina pakko käydä, maasta riippumatta. Tällä kertaa maistoin fajitaksia, parasta mitä olen siinä lafkassa syönyt! Jälkkäri oli niin jäätävän kokoinen ettei sitä jaksanut, harmi kun ei taskuun mahtunut kotiinviemisiksi. 


Fajitaksia kanalla ym
Oreooooooo... Mums.

Mitäkö tähän sanois muuta? Että läski on läski ja syö mitä tahtoo vaikka ois laihtunutkin matkan varrella :D Hyvää oli, eikä ees kaduta. 1,9kg tuli painoa lisää, kun kotiin päästyä käväsin vaa'alla. Veikkaan, että nestettä osa ja loput lähtee kun vähän katselee taas syömisiään tarkemmin. Paskapuhetta nuo alussa luetellut "oireilut". Kukkahatut taas keksineet saada pullukat kokemaan huonoa oloa placebovaikutuksella. Puhutaan, puhutaan ja jauhetaan että kyllä se huono olo tulee, niin kauan että ihmiset uskoo siihen. Plaah. Oispa tullut, niin enää ei tekis mieli. Vaan kun tekee. Oi, mistä saisin yhden oreo-kakkusen...

Katellaan noit Levin herkkuja ens kerralla!

1 kommentti:

  1. Mulla tulee aina liiasta hiilarimätöstä turvonnut olo ja ibs kyllä näyttää kyntensä samantien. Nuorempana ei tullut mutta eipä sillon muutkaan lihavuudesta tulleet oireet ja sairaudet näkyneet.

    VastaaPoista