keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Lomareissua ja painoo LISÄÄ!

Töttöröö!
Semmosen jutun aattelin teille kertoo että, jos syö viikon Lontoossa ja perään juo viikon Lapissa, niin paino nousee! PALJON!

Syöminen ei sinänsä tässä tapauksessa paljon painoa nostanu lisää, koska Lontoossa tuli käveltyä aikas paljon! Kirjoittelen toisen tekstin niistä kaikista herkuista mitä Lontoosta löydettiin ja syötiin.

Tosiaan pari viikkoo reissua takana ja maanantaina käytiin Satun vaa'alla. Tulos oli aika raakaa luettavaa... +8,8kg!
Voin kertoo että kyllä nyt taas pirtelö maistuu! Lohduttelin itteeni sillä että ainakin osan on oltava nesteitä... Ja nyt kun punnituksesta on menny 2 päivää, ja on muistanu taas juoda (vettä) ja syödä pirtelöö säännöllisesti niin ne nesteet on taas lähteny liikkeelle. Paino on pudonnu jo 3,4 kiloa.

Tuntuu kyllä käsittämättömältä miten nopeesti sitä painoo/turvotusta saa kerätty. Ja tässä kyllä selkeesti ilmenee myös se että alkoholilla sitä onnistuu nopeesti keräämään. Toki koska kyse on elämänmuutoksesta eikä vaan hetkellisestä laihdutushetkestä, niin tämmöseen on totuttava. Aion jatkossakin kerran vuodessa olla lapissa päissäni jos siltä tuntuu. Tarkoitus ei kuitenkaan oo lopettaa kaikkee kivaa ;) 
Toki tästä seurasi ehkä vuoden tai jopa elämäni pahin "en ryyppää enää koskaan"-krapula ja tällä hetkellä tuntuu realistiselta että otan ehkä seuraavan kerran vuoden päästä. Levillä suoritetun kohtuu tasaisen törpöttelyn jälkeen kun vielä vedettiin oikeen kunnon AfterRun bileet Tahkolla ExtremeRunin jälkeen niin kyllä siinä alkomahoolia tuli semmonen annos nautittua että huhhuh. MUTTA OLI MEILLÄ KIVAAKI ja olis voinu olla ilman viinaaki, mutta otettiin kuitenkin. 


Yhteenvetona tästä: Paino nousi, mutta nyt uppoo taas pirtelö hyvällä "ruokahalulla" ja paino laskee taas pikkuhiljaa. Siinä mielessä olen ylpeä itestäni että mielestäni sain helposti takaisin kiinni tästä pirtelökuurista, parin viikon sikailun jälkeen.  Toki sen muutoksen tein että kun ennen reissua oltiin jo kakkostasolla, niin nyt mennään taas ykkösellä. Se lähinnä siitä syystä että ei tarvi miettiä yhtään mitä söis eikä varsinkaan tehä mitään :D Eiköhän tästä parin viikonpäästä nousta kakkostasolle takaisin.
Ens viikon maanantaina käydään Akun kans vaa'alla seuraavan kerran ja katotaan sitten miten se paino on laskenu tässä viikon pirtelökuurin kohdalla.

Tässä nyt on muutenkin kaikki ollu taas tasasen laiskoja näitten blogijulkaisujen kanssa, mutta ainakin henkilökohtaisesti lupaan skarpata ja kirjotella taas ainaki pari kolme kertaa viikossa ;)

Loppuun vielä ryhmäkuva Tahkolta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti