keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Taru esittäytyy :)

Hiphei, uusi lihava (toivottaavasti tässä sanassa saa 8kk päästä käyttää EX- etuliitettä) ensihoitaja ilmoittautuu. Elinvuosia on kertynyt jo huimat 33, ylimääräisiä kiloja melkein saman verran. Ensihoidon parissa olen leipäni ansainnut enemmän tai vähemmän  viimeisen 13 - vuoden ajan.

Sitten asiaan, kuten jo blogin luonteeseen kuuluu niin painon pudotuksesta ( tai ainakin hitonmoisesta yrityksestä), treeneistä, ruuasta ja muista mukavista ajatuksista olis teille tarkoitus kirjoitella. Kuten varmasti kaikilla pullukoilla niin myös minulla tämä EI TODELLAKAAN ole ensimmäinen kerta, kun tuota vatsamakkaraa ja pehmustetta ahterialueelta yrittää sulatella, mutta hei, toivotaan et tää olis jo se vika!

Millekkään dietille en nyt alkuun sit kuitenkaan ole alkamassa ensin mietin fitfarmin superdiettä tai simpleä, mutta sitten päädyin, että aloitellaan maalaisjärkeä käyttäen, fiksuilla valinnoilla  ruokien ja ruokailuaikojen suhteen -  tämähän tarkoittaa sitä, että töissä pitää alkaa tekeen ruokaa tai kantaa eväitä ja myöskin syödä ne! ei siis sorruta kababbilohin ja muihin pikaruokiin... Ainakaan joka kerta! Kotona ruokailut ainakin suurimmaksi osaksi sujuu paremmin (siitä saa varmasti kiittää jälkikasvua, kun niille on ruokaa tehtävä ja mielellään terveellistä) ja niinkuin ne asiantuntijat kaikissa diettiohjelmissa toitottaa vettä, vettä ja vielä kerran vettä pitäs kitata päivän mittaan paljon enemmän kuin nyt, joten varoitus työtoverit mulla saattaa olla lahkeessa katetripussi työpäivien ajan ;). Niin ja se aamupala, se varmaan tarvii opetella syömään ennen puolta päivää,  kahvia kun ei taideta laskea ravinnoksi?

Niin ja ajattelin tuon salikortinkin kaivaa aktiivisempaan käyttöön lompakkoa koristamasta! Muutoin minua liikuttavat hevoset ja  pieni - ihanan energinen russelihauva, joten pakko näistäkin ulkoilukamuista on päivitellä jotain joskus.

Tämän taipaleen olisi siis  tarkoitus kestää virallisesti lokakuun alusta, eli tässä on vielä pari päivää aikaa totutella ajatukseen (syödä överit? )  ensi vuoden toukokuun (-17) loppuun eli 8kk ja tänä aikana tavoitteena olisi pudottaa vähintään 25kg (se on aikas monta purnukkaa rasvaa) ja kohotella kuntoa täältä pohjamudista ylemmäksi.

No mutta, eiköhän tällä pääse alkuun, toivottavasti pysytte kyydissä mukana aina ei varmasti olla näin positiivisella tuulella  ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti