keskiviikko 24. elokuuta 2016

Voiko koko laihdutusprojekti mennä vituiks kesän aikana?

No kyllähän se on mahdollista, mutta ei tässä ny sentään ihan niin pahasti homma oo lähteny lapasesta. Kesän aikana, tai oikeestaan sen huhtikuisen Levi/Tahko viikon jälkeen on ollu motivaatio hukassa ja pahasti. Painon pudotukseen ei oo oikeestaan hirveemmin panostettu, lähinnä varovaisesti katteltu että kuinka se saavutettu paino pysyis.

 Kyllä tää laihduttaminen vaan on niin paskaa, että tammikuu-huhtikuu rupeema oli aika rankka. Ehkä osittain siitä johtuen ei viittiny sitte kesällä yrittää sen enempää. Nyt kuitenkin tulee syksy, sataa vettä ja tulee pimeetä. Niinku kummelissa joskus sanottiin, "vettä sataa ja kaikkia vituttaa". Paitsi mua, jotenkin oon aina tykänny siitä pimeestä ajankohdasta, enkä oo koskaan kokenu minkäänlaista syysmasennusta. Syksyllä kyllä väsyttää kokoajan, mutta jos sekin helpottais kun painoa on kuitenkin jonkun verran lähteny.

Eilen kävin taas perinteisesti "viimeisellä ehtoollisella" koska päätin että tänään taas vedetään pirtelöö... Päädyin Kaivannon Keitaalle, listalta combo ja keitaan hampurilainen. Kombo siis sisälsi 3 sipulirengasta, 3 mozzarella tikkua ja 3 cheddarjalapenoo + jäätävän hyvän valkosipulidipin. Kyllä se vaan oli taas niin taivaallisen hyvää.
 
 Nyt kuitenkin on taas aika ottaa itseensä niskasta kiinni ja alkaa hävittää näitä kesän aikana takas tulleita läskejä. Ne Lontoossa ja Levillä hankitutkaan kilot ei enää keväällä kokonaan kadonnu ja nyt ollaan taas tilanteessa mallia 124kg kun parhaimmillaan lähenneltiin jo 112kiloo. Talvilomailun jälkeenhän lukema oli 120kg eli kesällä ei hirveesti lisää onneks tullu, mutta tuli kuitenkin.




Tänään alko sitten opiskelut Kotkassa, KyAMK:issa ja aamusta heti lähdettiin perinteisesti Chocolate Velvetillä taas orientoituun... Eihän se enää kovin hyvälle maistu, mutta kyllä se alas menee. Päänsärkyä on ollu koko päivän, mutta en tiedä johtuuko se siitä että en oo juonu tarpeeks vai silmälasien puutteesta. Kolme suklaaherkkua on tosiaan tullu kumottua ja parin tunnin päästä vielä viimeinen huiviin ja sit unille. Aamuinen herätys klo 05.00 alkaa jo vähä painaa... Koulua en ny sen enempää jaksa tähän päivitykseen avata... ehkä huomenna.. ehkä ylihuomenna.

PS. Jos joku KyAMK:lainen tätä tekstiä lukee, niin tuuppa huomenna tai perjantain nyppäämään hihasta, ensimmäinen saa ehkä yhden maailman hienoimmista haalarimerkeistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti