torstai 30. maaliskuuta 2017

On tämä melkonen työmaa .....

Viime vuoden loppun suunnitelmiinhan kuuluivat aktiivinen blogikirjoittelu... no ei nyt sitten ihan mennyt niin...
Aktiivinen laihdtuttaminen... no ei sekään ihan mennyt niin.. Meinasi olla liian monta rautaa tulessa  ja mistä sitä sitten "otettiin aikaa" no siitä elämäntapojen muuttamisesta, ei ehkä se paras valinta, mut ainakin se helpoin. Nyt on kiireet tasaantuneet ja  muutkin kuviot järjestyksessä, ainakin toistaiseksi.

MIKSI noita "tekosyitä" tulee aina keksittyä ? Mikä hitto tässä taas mättää?? Luulis, että laihduttaminen on ihan helppoo... ainakin muille??
Keväällä kaikki lehdet, sosiaalinen media, telkkari pursuaa niitä onnistumistarinoita, ja sä ite oot et no ei niin EI. Turhauttaa...

No mitä mä sitten olen tehnyt? Ruokarytmiä ja ateriakokoja / ateriavalintoja yrittänyt alkuvuoden vahtia. mutta sekin alkaa lipsumaan.. MIKSI ? no siksi kun paino on muka vain noususuuntainen, ahdistaa ja sittenhän sitä on vaan että antaa olla- pitäkää tunkkinne..

No tää nyt oli melkosta avautumista ja valittamista, mut hei nyt se on purettu ja tästä on hyvä lähtee alusta rämpimään etiäppäin ! Ehkä mä tarvisin hetkeksi oman pt:n joka vahtis mua :D







Ja nyt se herääminen on tapahtunut.



Aurinkoista kevään odotusta!

ja pysykää taipaleella matkassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti