sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Hajoilua, vittuuntumisia ja repsahduksia.

Kirjoittelu on jonkinverran rakoillu tässä allekirjoittaineen kohdalla. Säännöllisimmin on viimeaikoina onnistunu kirjoitteleen Terhi. Suskia ja Akua taas ei tunnu enää tää kirjoittelu oikeen nappaavan. No eihän siinä. Ärsyttää vaan olla se joka aina kyselee ja kyselee että jokos voisit jotain sinne kirjoitella. Kun tää kuitenkin on tää meidän YHTEINEN projekti. Ja vastaukset on yleisemmin ollu sen tyylisiä että tarvii ryhdistäytyä ja kirjoitellaan kirjoitellaan. Pääsääntöisesti päivittelen itsekseni myös meidän facebook sivut ja instagram tiliä. Ei siinä sinänsä mitää, mut ois kiva jos edes näitä blogitekstejä kirjoittelis kaikki... No ei avauduta siitä sen enempää. Se ny vaan välillä vituttaa.

Pancho Villassa käytiin :/
Muutenkin on vähä motivaatiot ollu hukassa koko hommaan lomaviikkojen jälkeen ja pirtelökuurille palaaminen on ollu kovin haasteellista. Monena päivänä oon päättäny että nyt vedetään oikeesti pelkkää pirtelöö niinku loman jälkeen päätettiin. No eihän se ny niin oo menny. Monena päivänä on tullu syötyä jotain, ei ny mitään isoja hazardeja oo tullu, paitsi yhtenä päivänä käytiin pancho villassa. Pääsääntöisesti oon kuitenkin syöny salaattia tai jotain muuta terveellistä että ei tää mikään hirvee konkurssi oo ollu tässä kohtaa, mutta periaatteellisesti ärsyttää ettei oo pysyny tossa sovitussa pelkkääpirtelöö- linjassa. Monena iltana kotona on ollu semmonen olo että tekis mieli syödä kaikki mitä tästä kämpästä löytyy. Onneks täällä ny ei ihmeemmin mitään herkkuja tai oikeestaan muutakaan oo ollu. Lähinnä iltapalaks on askarreltu jotain tikkuja porkkanasta, kurkusta ja paprikasta joita on sit turkkilaiseen jugurttiin tehdyn dipin kans syöty... Eihän siihekään varmaan kuole.

Se on hassua kuinka nopeesti tässä alkaa taas tekeen mieli kaikkee ja nykyään tulee repsahdettua aika helposti. Tässä kohtaa olis ny aikamoinen muutoksen paikka, taas. No houomenna me mennään taas pitkästä aikaa käymään Satulla vaa'alla ja vähä jännittää mitä se vaaka siellä näyttää. Edellisen käynnin jälkeenhän se näytti +8,8kiloo ja sen jälkeen oli kyllä pitempään aikamoinen vitutus!

En jaksa valittaa ny enempää tälläi yhdellä kerralla. Huomenna alkaa kohtalaisen iso maalausprojekti niin eiköhän ainakin hyötyliikuntaa kerry jonkinverran kun taloa maalailee... Ei omaa, mutta palokunnan ;)

Tästä kuitenkin taas hyvillä fiiliksillä kohti uutta viikkoo ja uusia kiusauksia... Katotaan kuinka pahasti Satulta tulee runtua huomenna :O
Jos et jo seuraa meidän Facebook sivua niin mee kattomaan, siellä on pari eri kilpailua käynnissä!

2 kommenttia:

  1. Itse uskoisin ettei pirtelöillä kukaan pystykkään pidemmän aikaan elämään. Eiköhän se olisi aika siirtyä ihan kiinteän ruoan pariin. ;) Kuitenkin kohtuus kaikessa. Suunnittele viikon ruoat ennakkoon ja ostat vain listan mukaiset ainekset. Ennakoit ettei nälkä pääse yllättämään. Useita pieniä välipaloja. Ja lisäät arki ja hyötyliikuntaa? Tuntipäivässä kävelyä/pyöräilyä/uintia/kuntosalia? Tsemppiä ja jaksamista. :) terkuin toinen enskari

    VastaaPoista
  2. Te ootte kyllä sen verran sitä läskiä jo karistaneet, että en pitäis ton kokoista takapakkia pahana. Voi jopa kääntyä eduksi kun alkaa tarpeeksi ketuttaa niin tulee entistä isompi vimma näyttää mistä kana pissii. Mielenkiinnolla oottelen tänhetkisiä vaakalukemia. :)

    VastaaPoista