lauantai 20. helmikuuta 2016

Cambridge-ohjelman viides punnitus!

Taas oli se viikon odotetuin hetki. Sehän olis siis jo perjantaina mutta nyt vasta joudan tänne runoilemaan. Viime punnitus jätti päällensä aikamoisen VITUTUKSEN! Silloinhan pudotusta oli vaan 500g, joten odotukset oli korkeella tän viikon punnituksen suhteen, toisaalta aattelin myös että jos edelleen ollaan tolla tasolla niin vitutus vaan kasvais.

Tapaaminen Satun kans oli sovittu aamuun klo 10.45 että ehdin siitä sit vielä pyyhkäseen Tampereen siirtoautoon jonka vuoro alko 11.45.
Akua ei vielä näkyny ku saavuin paikalle ja aattelin että jos mä ny ekan kerran menisin siihen vaa'alle ekana. Työvaatteet kun oli päällä ni taskujen totaalinen tyhjennys ensin sohvalle ja sit sukat pois, kapula käteen ja vaa'alle. Siinä sitten kauhulla oottelin minkälainen lukema lävähtää tauluun.

122,4kg!

 Pudotusta siis edellisestä punnituksesta 4.8kg! Kokonaispudotus 19,3kg!!!!!!!!
Siitä oli helppo lähtee huikeen hyvällä fiiliksellä töihin. 

Aku oli jo napsinu ittestään uusia kuvia ja sillähän ei enää oo mahaa ollenkaan... Mulla on. Koitan illemmalla saada jonkun ennen/jälkeen kuvan tähän hetkeen tehtyä.

Satun karkkihylly alkaa näyttään aika oksettavalta, taas valinta osui lähes pelkkään valmiiseen chocolate velvettiin. Otin testimielessä yhen pastan, vihaan pastaa, en oo ikinä tykänny. Katotaan miten käy ku sen jossain kohtaa "kokkaan".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti