lauantai 16. tammikuuta 2016

Liikunnan täyteinen päivä

Tähän päivään on mahtunu jonkinverran urheilua, tarkemmin salibandya. Älkää toki pelästykö, en mä sitä pelaamassa ollu, vaan katsomassa ja kuvaamassa.

Aamulla heräilin töistä hyvin nukutun yön jälkeen (lue: ei paljo työt häirinny) ja sitten kun pääsin kotiin, päivän tärkein ateria, aamiainen. Tänään oli ensikokeilussa ensimmäinen puuro Omena & Kaneli. Pussin kun avas niin tuoksu oli hyvä, sen jälkeen kun otti valmiin puuron mikrosta tuoksu oli hyvä. Sitten maistamaan...
HYI SAATANA! 
Alku järkytyksestä kun selvisin maistoin uudestaan... Ei auttanu, kauheeta paskaa edelleen. Ei ollu munkaan juttu tää puurohomma, Akuhan tän ehti jo aamulla haukkuun. En tiedä millä helvetin tehosekottimella toi pitäis sekoittaa että sinne ei jäis mitään ällöttäviä jauhopommeja sekaan.
Tänään oli muuten jonkinverran tekemistä vaikka vapaapäivä olikin, niin ei mitään suurempia mielitekoja pitkin päivää tullut. Lounaaks ja päivälliseks Chocolate Velvet valmispirtelö. Kauheen näppärä ja ihan kohtalaisen hyvän makuinen. Ei kyllä pärjää tolle ite vatkattavalle Minttu-Suklaa pirtelölle.

Nyt tässä katselen ja kuuntelen kun Terhi valittaa ettei jaksais syödä kaikkee mitä tänään pitäis, lautasella on salaattia, tomaattia, kurkkua, sipulia ja kanaa. No onneks mulla ei itellä oo nälkä ku vedin just tommosen Chocolate Velvet valmispirtelön.

Huomenna taas töihin vuorokaudeks, haisteleen kun Terhi tekee ittelleen ruokaa. No ainakin se hyvä puoli että työparin kanssa ei tarvi lähteä mihinkään syömään. Palaillaan huomenna, eiköhän sieltäki ehdi jotain naputteleen, jos ei ihan koko maailmaa tarvi pelastaa.

ps. Keksin hyvän tavan pestä sheikkeri: Laita se täyteen kuumaa vettä, lisää hieman astianpesuainetta ja ravista kunnolla. Korkin avaamalla selviää lopputulos. Sheikkeri on puhdas, paita ja housut on märät, lattia on märkä, seinä on märät... Että sillälailla. Kokeile jos et usko :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti